Loading Events

« All Events

De laserpennen voor veel plezier

December 30, 2019 - December 12, 2099

| $312

De laserpennen zorgen voor veel plezier bij het fotograferen van doelen, vooral in situaties met weinig licht. Het flikkerde in en uit en vervolgens eindelijk uit. Na het lezen van de andere negatieve beoordelingen, lijkt dit niet ongewoon, dat het sterft na een kleine hoeveelheid gebruik op een geweer. De nieuwe arriveerde snel, zoals geadverteerd, maar was direct uit de doos buiten werking. Ik heb de bijbehorende paddle-schakelaar geprobeerd en ook daar niet voor. Het product lijkt goed gemaakt, vakkundig bewerkt en past mooi onder de rails van mijn BB-pistool. Er zijn verschillende andere laserpennen, onder verschillende namen en distributeurs, vermeld op Amazon en zijn allemaal gemaakt door dezelfde verkoper en uiterlijk en zijn precies hetzelfde. Dus je kunt het risico nemen dat je er een van wordt of, zoals ik, nul vleermuis na het kopen van twee van hen. Hier is niets tactisch aan. Het is speelgoed. Dat wil niet zeggen dat het een goedkope kwaliteit is. De kwaliteit hiervan is zelfs opmerkelijk hoog. Maar het is nog steeds een stuk speelgoed.

Ik vervang de batterij, niets. Het is geweldig. In het volle daglicht kun je het op enkele honderden meters afstand zien. Er is geen verschil tussen deze en een die veel meer kost. De verzending is snel. Ik raad deze laserprojectorinstallatie aan aan iedereen die een kwaliteitslaser tegen een betaalbare prijs wil. Er zijn veel verkopers die hetzelfde product gebruiken en hun naam eraan toevoegen en er 30 of 40 dollar meer voor in rekening brengen. Kanttekening “Lees en zie wat voor welk item u kiest te gebruiken.” Het drijft je gek wacht gewoon op het instellen van de juiste.

laserprojector

Ik zal beginnen met te zeggen dat ik de negatieve beoordelingen voor dit product zag, maar besloot het zelf te proberen en ik was erg teleurgesteld over wat ik ontving. Ten tweede merkte ik dat de laser rood was, niet groen zoals ik had besteld. Dus ik besluit om de batterij te verwijderen en naar binnen te kijken met een laserprojector en wat ik vond was een zeer slecht geïnstalleerde laser die nooit nul zou houden voor enige terugslag of schok de inwendige delen is een gebogen stuk verenstaal op de bodem en 2 schroeven voor de aanpassing die vrij zwevend is, dus er is niets om hem op nul te houden. Dus ik stuur hem niet alleen terug, werkt het product niet en heeft het de verkeerde kleur, maar is het zo goedkoop geproduceerd dat het onbruikbaar is. Ik hoop dat dit iemand wat tijd en frustratie kan besparen om dit te kopen.

Het afstelmechanisme is slecht gemaakt. Ik weet niet of het alleen mijn specifieke eenheid was die problemen had. Beide instelknoppen hebben de stip naar links en rechts verplaatst. Ik kon geen verticale aanpassing op en neer krijgen. Ik monteerde het op elke rail en knoeide er een uur mee, maar ik kon de stip niet dichter dan 8 inch bij mijn dradenkruis krijgen op 30 voet. Ik heb het teruggestuurd naar Amazon voor een volledige terugbetaling. Deze laserpen stopte met werken de derde keer dat ik hem aanzette. Toen ik de batterij testte, was het een merkloze en stak 3,9 volt uit in plaats van de vereiste 3,0 volt. Deze laserlampje (https://www.laserkopen.com/c-40_101.html) werkte toen ik hem voor het eerst kreeg. Ik bevestigde het toch aan mijn geweer en probeerde het in te stellen. Nogmaals, dit is misschien gewoon mijn specifieke eenheid en geen weerspiegeling van het product als geheel. Maar houd er rekening mee dat de mijne niet functioneel is. Anders was het een goede aankoop en eenvoudig te installeren. Ik zal opnieuw kopen, maar de rode laser kan minder energie gebruiken omdat het niet zo krachtige tijd zal zijn … en nee, ik heb het niet per ongeluk aan laten staan, duurde slechts één keer in huis en twee keer in het bereik … ..kregen de nieuwe batterijen geen werk dus het terugsturen.

Ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van de laserlampje, de steunen, de drukschakelaar en bovendien krijg je er ook een batterij bij. We zullen na verloop van tijd zien hoe goed het standhoudt, maar gezien hoe goed gebouwd het voelt en hoe goed het presteert, denk ik dat dit een product is dat lang meegaat. Ik kan niet gelukkiger zijn met mijn aankoop, of moet ik aankopen zeggen omdat ik er net nog twee heb besteld! Ik nam de laser uit elkaar en zag dat de printplaat los zat en dat de veer die eraan vast zat geen contact maakte met de batterij. Dus ik probeerde deze laser op mijn luchtpistool (zie foto’s). Wat ik leuk vind, is dat het helder is, het een zeer goed bereik heeft, de bouwkwaliteit is goed, het heeft een uitzonderlijke aanpassing met een goede precisie en het hulpstuk is veelzijdig

Omdat de laserproducten ongelooflijk flexibel zijn, kunt u verbazingwekkende lichteffecten creëren in uw pub, restaurant of hotel. Dus daar hebt u de beste redenen om de krachtige 1000mW groene laser te kiezen om uw restaurant, hotel of bar te verlichten. De sleutel hier is dus de nauwkeurigheid en de aanpassingsprecisie. Daarom raad ik dit product aan.

Een vriend kocht deze groene laserpen van 1000mW voor mij omdat ik de scope van zijn geweer aan het veranderen was. Ik gebruikte dit om me aan een niveau te hechten en vervolgens te kalibreren hoe hoog het waterniveau in het eerste niveau van mijn huis zou moeten komen. Het werkte als een charme. Het lijkt erop dat het nog een waterhoogte van 24-26 inch zou duren voordat het de garage in zou komen. Ik ga het aan mijn pompjachtgeweer bevestigen met de hulpstukken. Daarna besloten we om de laser terug te testen en te kijken of deze nul zou houden voor een paar verschillende kalibers. Ik ga er nog een paar bestellen.

https://www.animexx.de/weblog/1111171/

Details

Start:
December 30, 2019
End:
December 12, 2099
Cost:
$312

Organizer

ACE Exhibitions
Phone:
+966-12-654-6384
Email:
ace@acepos.com
Website:
acexpos.com

Venue

305 Venue
Jeddah, Saudi Arabia