Loading Events

« All Events

De laserpen met de hoge output

January 1, 2020 @ 12:00 pm - January 1, 2090 @ 12:00 pm

| $341

Ik gebruik dit laserpistool (https://www.laserkopen.com/c-40_77_79-p-9916.html) elke ochtend ongeveer 5 tot 10 minuten en soms ‘s nachts evenveel. Om de hoek aan te passen, hebt u een schroevendraaier nodig en deze los, zet hem vervolgens in de gewenste hoek en draai hem opnieuw vast. Vele malen zijn mW-waarden op laserpennen veel overschat. Ik hou van de oplaadbare functie. Het is misschien niet scherpstelbaar of heeft de mooie toeters en bellen van duurdere modellen, maar ik wilde een goedkopere krijgen die de klus kon klaren. De laser die hier op staat, heeft een hotspot meer dan een overstroming.

Ik zou dit artikel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een apparaat zoals dit, maar geen hoop functies wil besteden die niet nodig zijn. Het is leuk om te weten dat sommige producten nog steeds betaalbaar kunnen zijn EN heel goed kunnen functioneren. Over het algemeen ben ik dol op dit USB-laserpistool. Ik ben van plan om een ??andere voor de auto te kopen, of mogelijk zoals mijn vriend deed om bij hem te houden voor zijn ATV. De kwaliteit lijkt hier echter voldoende te zijn en ik zie dat de batterijen een tijdje met de juiste zorg meegaan. Hetzelfde geldt voor de laserpennen. Ze kunnen een beetje heet worden, maar dat zou je verwachten met de hoge output. Bij de 4e klik wordt het een stroboscoop. Er is een focuslens die een straal in de verte of een brede dekking geeft. De scherpstelcapaciteit is erg handig, vooral als ik in totale duisternis ben, zoals om te kamperen of ‘s nachts te vissen.

Nou, ze vroegen mijn bestelnummer bij JETLASERS, die ik graag heb verstrekt. Ik gebruik deze laser diode wanneer ik mijn hond uit laat, dat is het. Het spijt me te horen dat u problemen ondervindt met uw lader. Helaas kan ik uw bestelnummer niet vinden in ons systeem. De hoek is ook instelbaar, zodat deze naar beneden kan worden geplaatst om naar het werk te kijken, of omhoog om meer een spotlight te zijn. Ik ben het moe om batterijen te vervangen. Helaas, hoewel wij de fabrikant en enige geautoriseerde dealer van laserpennen zijn, zijn er enkele namaakverkopers op eBay. Dank u voor uw tijd en aandacht. Het werkte ongeveer twee maanden geweldig en zorgde voor een stabiele, krachtige, schone straal. Het probleem zit in het circuit of de diode. Uiteindelijk wordt het “warm” en is prima, maar ik hoopte op iets dat voor deze prijs veel betrouwbaarder was. De focus is de manier om gemakkelijk te verplaatsen en constant te moeten bewegen om goed te komen. Als u het wilt dimmen, moet u opnieuw op de knop drukken. Ik weet uit eerste hand dat het heel goed werkt. De laserpen voor presentaties is ok, zeker niet zo krachtig of in staat om een ??aanvaller niet meer te stoppen dan enig ander “fel” licht – vervelend maar niet desoriënterend.

Ik moet toegeven dat ik iets meer verwachtte voor het bedrag dat deze kit kost. Aanvankelijk voelde de laserdiode goed geconstrueerd, maar bij het openen van het eindstuk om de batterij te plaatsen, merkte ik dat het inrijgen niet netjes was voltooid; het was zowel ongelijk en vertoonde metaalkrullen aan het uiteinde van de draad. De buitenkant van de laserpen 2000mW (https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9731.html) ziet er duurzaam uit, maar we zullen zien hoe het omgaat met vallen / stoten tijdens het kamperen en wandelen. Ik nam contact op met de klantenservice en vroeg hoe ik het kon verhelpen. Ze boden me nooit een oplossing aan, ze zeiden alleen dat ik hun “nieuwe” oplader nodig had en dus bestelde ik er een (ze gaven me een kortingsbon). Tijdens de dagelijkse e-mailuitwisseling (het duurde een dag of langer voordat elke e-mail werd beantwoord) Ik vertelde hen dat ik niet dacht dat het de lader was, de batterijen leken prima op te laden met mijn huidige lader.

Een week geleden kwam er een onderdeel los achter de lens en raakte het beschadigd. Welk bedrijf doet dat !!!! Bedankt dat u uw eerste klant tevreden en gelukkig houdt. Veel minder papierwerk en advocaten en dat is altijd goed. Het werkt heel goed als een groene laserpen van 2000 mW om dingen te verbranden, zeer gebruiksvriendelijk. Als een voertuig voorbij rijdt, kan ik de krachtige straal op ons laten schijnen om de tegemoetkomende bestuurder te waarschuwen. Het is niet ongebruikelijk om de twee toots van de claxon van de bestuurder te krijgen, het equivalent hier van een duim omhoog.

Een paar weken na het bezit ervan, werkte het licht echter niet meer correct. Het werpt een zeer krachtige lichtstraal voor zijn grootte. Ik heb echter onlangs een laserpen gekocht die wordt geadverteerd om 1000 mW te blussen, en deze is veel helderder met een groter bereik, hoewel het een vaste straal is en niet de aanpassing kan zijn van een smalle naar een brede hoek. Dus ik heb net een andere laserpen gekocht voor thuis. Deze is onze absolute favoriet. Ik kon voor verschillende huizen duidelijk naar beneden kijken.

laser pointer voor presentaties

Volgens aanpassing van kleur en helderheid, is deze groene laser toepasbaar voor verschillende materiaaloppervlakken en operationele omgevingshelderheid. Wanneer gebruikers behoefte hebben aan het maken van cross-line generatie waar menselijke handen niet kunnen komen, kan deze laserpointer voor presentaties meestal worden gebruikt als de enige keuze voor kruismeting op gerichte ruimtes. Het heeft geen beperking van richtafstand en hoogte, maar bereikt het richtdoel gemakkelijk en snel. De plek gooit een lange afstand! Het is de beste die ik ooit heb gebruikt en kocht er ook meestal een voor mijn vrouw en twee dochters voor bescherming en veiligheid. In enkele ogenblikken voelt het warm aan. Ik heb het niet langer dan een minuut of twee tegelijk gebruikt, dus ik kan niet zeggen hoe heet het uiteindelijk kan worden. Het heeft geen lading meer, dus ik wilde het vervangen.

Details

Start:
January 1, 2020 @ 12:00 pm
End:
January 1, 2090 @ 12:00 pm
Cost:
$341

Organizer

LASERKOPEN
Phone:
663453551
Email:
jetlasernl@gmail.com
Website:
https://www.laserkopen.com/c-40_102.html

Venue

LASERKOPEN
Amsterdam, Nederland
Jeddah, 1541 Saudi Arabia