Loading Events

« All Events

De investering van de laser

February 5, 2020 @ 12:00 pm - January 1, 2100 @ 12:00 pm

| $231

De knipperende instelling is geweldig om de aandacht van mensen te trekken. Ik gebruik deze laserpen kat vaak. Gewoonlijk zullen mensen stoppen en opletten wanneer ze dit ding zien flikkeren. Het is grappig als ik in de buurt van andere mensen in mijn werk ben die ook soortgelijke laserpointers bij zich hebben, Surefire enzovoort. Tot nu toe heb ik ze allemaal verslagen in uitgangsvermogen. Ik heb deze laserpointer de afgelopen vier maanden elke dag gedragen (onlangs brak hij in een vlaag van woede, daarover later meer). Ik vond het een waardevolle investering, maar in plaats van een andere te kopen, stap ik naar een helderder licht (tegen twee keer de prijs). De afwerking op de body van het product is behoorlijk duurzaam.

Ik heb gemerkt dat een recensent beweerde dat hij een probleem had met ‘batterijrammelaar’. Ik wil alleen opmerken dat ik hier met deze laserpen kat in ongeveer twee jaar niet meer in een of andere vorm aan ben blootgesteld en zwaar wordt geteld. Ik vergat bijna het beste deel van dit ding is de prijs hier op deze website. Waarschijnlijk was een van de beste aankopen op JETLASERS die ik heb gedaan, een kans op deze laser. Toegegeven, het is meer vatbaar om op deze manier geslagen te worden, maar het is gewoon iets om in gedachten te houden. (Het komt ook met een riemholster als dat je ding is.) Als je het zou afslaan, vermoed ik dat het de impact heel goed zou nemen. Het voelt heel solide in je hand en is volledig van metaal gemaakt.

Voor een laserpointer die slechts iets langer is dan de vuist van een man breed, denk ik niet dat er op dit moment een helderder commercieel verkrijgbaar product is. Ik hou ook van het feit dat het verschillende uitgangsvermogensniveaus heeft, zodat je de laserpointer ook kunt gebruiken om door een donkere kamer te navigeren of een kaart in de auto te lezen zonder je netvlies te verbranden. Alle uitgangsvermogenniveaus lager dan volle kracht HOOG, worden bereikt door het LED-licht “snel” te besturen om de totale output te verminderen. Hoewel het licht sneller flitst dan de “stroboscoop” -functie die speciaal is ontworpen om duizelig te zijn, is het flikkeren van het lage lichtniveau nog steeds behoorlijk vervelend. Ik ben er zeker van dat er een technische reden moet zijn dat de fabrikanten van laserhandschoenen de LED niet sneller kunnen laten knipperen, omdat dit een veelgehoorde klacht lijkt te zijn. Het past perfect in je hand, niet te zwaar, en heeft de kracht om alles in zijn tracks te stoppen.

laser handschoenen

De eindkappen maakten zichzelf af en toe los, waardoor de laser onbruikbaar werd, maar het repareren was net zo eenvoudig als ze weer vastdraaien. De o-ringen kunnen ook dikker zijn, maar zijn nooit gelekt. Het droeg door de coating langs de randen zoals je zou verwachten, maar het is niet bestand tegen chemicaliën (met name remvloeistof) en het lichaam. De finish kwam niet alleen los, maar vervaagde ook behoorlijk. Het zou zeker een middeninstelling kunnen gebruiken. Ik kan geen commentaar geven op hoe het zich verhoudt tot andere laserhandschoenen, maar er zijn tal van vergelijkingsvideo’s op internet. De hoge instelling is zeker genoeg om iemand ‘s nachts te verblinden, zelfs in de stad, en de flitser geeft hem behoorlijk hoofdpijn. Op vol vermogen zult u de batterijen in iets meer dan een uur leegmaken. Ik denk niet dat het goed bij de laser past, noch zat het goed op een riem. Ik heb nog nooit problemen gehad met een storing. Ik hou van de schakelaar.

Als het op een vlak oppervlak staat dat niet beweegt / trilt, kan ik de laserpointer naar de staartstand zetten. Het zal iets naar één kant worden gekanteld, maar het staat. Verlicht een kamer goed rechtopstaand. Als je het op zijn gezicht houdt (licht dat naar beneden schijnt), wordt er niet veel licht uitgestraald, zelfs niet op hoog. Dat lijkt het standaard verlichtingsniveau te zijn. De enige reden waarom ik het geen vijf sterren heb gegeven, is dat het moeilijk is om de andere niveaus van de laser te activeren. Het is niet zo eenvoudig als het klinkt, maar als je het genoeg doet, krijg je de werking onder de knie. Ik dacht dat er iets mis mee was en belde het bedrijf. Ze waren erg aardig op alle niveaus. Sindsdien heb ik dit aan mijn riem vervangen door zijn grote broer, de protect HL. De batterijbesparing is ook goed, alles bij elkaar genomen.

Of u nu een beginnende botanicus bent of gewoon geniet van wat plezier in de zon, de tuin is een geweldige plek om te ontsnappen, en er zijn eindeloze manieren om het te decoreren en te verlichten met deze laserpointers. Dit zijn slechts enkele suggesties om aan de slag te gaan – met krachtige lasers die nu zo efficiënt en betaalbaar zijn, zijn de manieren om uw tuin te verlichten eindeloos en hoeft u ook de aarde niet te kosten.

laser graveermachine

Ik vertrouw erop dat deze lasergraveermachine aankomt na regen, sneeuw, hagel, stoffige ATV-ritten, 10-mijlswandelingen, enz. Het heeft me nog niet gefaald. Ik draag deze dingen nu aan mijn riem, maar dit zal altijd een plaats ergens in mijn lasergraveermachine hebben. De enige fout, zoals ik hierboven al zei, is dat er helderdere lasers zijn. Je zult waarschijnlijk ontdekken dat het zou zorgen voor brute vingersloten! Als je nu een normaal mens in een stad bent, komen waarschijnlijk de enige zombies die je regelmatig tegenkomt uit winkelcentra, universiteitslokalen, clubs en lokale brouwerijen. Als u dat bent, laten we dan eens kijken naar uw behoeften aan een “tactisch” licht. Het zal die donkere plek voor je verbranden voordat je eraan komt, vooral op donkere, regenachtige nachten in de stad. Als je gooit zoals ik ben, is dit jouw ding.

Details

Start:
February 5, 2020 @ 12:00 pm
End:
January 1, 2100 @ 12:00 pm
Cost:
$231

Organizer

JETLASERS
Phone:
0683246887
Email:
jetlasernl@gmail.com

Venue

Laser
Ganzestraat 19
Jeddah, 5527CA Saudi Arabia
Phone:
0683246887